Discriminarea bărbatului în cluburi

Motto: “Forţa sexuală a femeii naşte discriminare”

http://123rf.com

http://123rf.com

Sunt un observator al diferenţelor ce apar între sexe, între bărbat şi femeie. Fireşte, întotdeauna va fi o diferenţă între forţa femeii şi cea a bărbatului, care este de necontestat. Dar la care forţă să mă refer, la cea fizică sau cea sexuală?

Bănuiesc că suntem cu toţii de acord că există o discriminare la taxarea intrării în cluburi, unde adesea intrarea femeilor este gratis sau la un preţ mai mic, în timp ce bărbaţii plătesc o anumită sumă de bani, adeseori piperată.

Ar putea considera unii că greşeşc, în loc să mă bucur, că de fapt aşa nu plăteşte şi iubita sau invitata mea, prin urmare, având avantajul că plătesc un bilet în locul a două bilete. Ar trebui să intrăm în altă zonă sensibilă, anume cea a plăţilor la care e obligat mereu masculul să le facă, dar ăsta e un alt subiect.

Având în vedere că trăim în lumea civilizată, unde femeia are deja de ceva vreme aceleaşi drepturi şi posibilităţi precum bărbatul, consider că e posibil chiar să se încalce legea prin aceste discriminări. Nu poţi intra într-un magazin şi să ceri o franzelă şi să plăteşti în funcţie de sexul tău. Adică, conform sistemului din cluburi, dacă esti bărbat dai 5 lei pentru o pâine, dacă eşti femeie, în caz că nu e gratis, să plăteşti acolo 2 lei, să fie o chitanţă.

Însă toţi trec uşor peste micile plăţi discriminatorii la intrarea în cluburi. Asta poate şi fiindcă excitarea bărbaţilor e prea mare aflaţi lângă excitantele femei cu care au plecat sau la gândul vor recupera ei pierderea în flirtul cu o gagică bună care este deja în club. Şi oricum dă prost social să ceri socoteală pentru aşa ceva la intrarea în cluburi. Ce-ar zice excitantele femei când te vor auzi cu asemenea idei, vor concluziona că eşti un ratat. Groaznic! Femeile nu iubesc rataţii.

Dar … adevărata discriminare am descoperit-o în altă zonă …erotică şi sexuală. Dacă vreţi să vă convingeţi de asta puteţi da nişte căutări rapide pe internet şi veţi găsi cluburi speciale de întâlniri erotice, sexuale, unde se fac întâlniri între diverse cupluri, femei şi bărbaţi, care pot face sex între ei, într-un cadru organizat anume în acest sens.

Anunţurile au următoarea formă cu privire la preţurile pentru participare: bărbat singur – 400 lei, cuplu – 200 lei şi femeie singură – gratis sau, uneori, are şi ea o sumă modică de dat, faţă de cea a bărbatului singur.

Cam începi să regreţi că te-ai născut bărbat, peste tot numai cheltuieli, dar când ai parte şi de discriminări, e şi mai şi. N-aş vrea să mai adaug şi că conform prostului obicei, odată intrat în club, ca mascul ai datoria să faci şi ceva cinste femelelor cu care eşti onorat să flirtezi. Curat discriminare.

Să mă întreb oare cât de legal e să ai asemenea activităţi prin care unei părţi a clienţilor tăi ceri sume de bani, iar altora nu?! Sigur aici nu doar se încalcă nişte reguli ale bunului simţ, dar şi legile sunt încălcate.

Oare sunt bărbaţii inferiori sau femeile sunt inferioare dacă are loc un asemenea tratament diferit? Eu pot să înţeleg că unii ar spune dar ce te freacă pe tine grija de asemenea locuri mai puţin sau mai mult bune de vizitat?! Nu cumva ai vizitat tu aşa ceva şi ai rămas nemulţumit?! Însă indiferent că ajungem sau nu acolo, existenţa acestui tratament menţine la nivelul societăţii o anumită disfuncţionalitate şi dizarmonie între sexe. Aceasta are legătură directă şi cu producerea de bani prin sex, prin folosirea sexului femeii la producerea de bani, fie pentru femeia însăşi, fie pentru grupul care se ocupă cu organizarea unor astfel de întâlniri.

Comments

comments